Използвах криокамерата на МЦ“Оксилайф“ – впечатлен съм!

Криокамера - Oxylife

„Предколедните купони  тази година ми дойдоха в повече. Почти всяка вечер съм някъде на тържество и обилната храна, консумацията на повече алкохол и недоспиването се отразиха сериозно на общото ми състояние. Бях чувал за криокамерата на „Оксилайф“ от приятел, но много, много не му вярвах. Когато преместих дупката на колана, когато почувствах преумора от купоните и видът ми издаваше, че не си доспивам, реших да опитам. Излезнах от криокамерата като нов човек. Обещах си да я използвам пак, разбира се след консултация със специалистите на „Оксилайф“. Припоръчвам на всеки, особено сега, когато сме се отдали на множеството купони. Благодаря на „Оксилайф“!“ Генади Генов

И ние от МЦ“Оксилайф“ благодарим на г-н Генов и го очакваме отново, за да помогнем за възстановяването му след празниците. За тези, които не знаят нищо за криокамерата – кратка информация:

  • Криотерапията е иновативен метод , който има много приложения в различни сфери: обща телесна терапия; спортна терапия и външна естетика на тялото. Криотерапията е лечение,което е основано на студ и което ние в МЦ“Оксилайф“ прилагаме успешно. Прилага се в спортната рехабилитация за бързо възстановяване след наранявания, намаляване на възпаления и болезнени ефекти, а всяка процедура гори до 600 калории – факт от изключителна важост за препълнения с празници месец декември.
  • Използващите услугата в МЦ „Оксилайф“ влизат последователно в две кабини. Първата подготвя тялото при -60 градуса, а във втората то е подложено на въздействието на охладен  азотен газ с температура -110°С. Въпреки ниските градуси телесната температура не се променя, а се изстудява само повърхностният слой на кожата.
  • Криотерапията намира приложение както за козметични и естетичи цели, така и в спорта  и при лечението на многобройни здравни проблеми. Особенo добре се чувстват в криокамерата на „Оксилайф“ спортистите, които благодарение на принципа на „замразяване“, успяват да се възстановят изненадващо бързо след тежки тренировки. Забележителен ефект се наблюдава и след прекомерна употреба на алкохол и преяждане.

☎️ Запазете час за консултация с нашите специалисти още днес на телефон +359 883 90 90 09 и +359 883 69 09 00

Споделяне на публикацията: