Искате  впечатляващ външен вид и крепко здраве. Възможно е! Благодарение на апаратите за Водородна Терапия в МЦ“Оксилайф“ ще Ви помогнем да хидратирате по-добре кожата си, да я поддържате сияйна и млада и цялостно да предпазите организма си от множество тежки заболявания.

По своята същност „Водородна Терапия” представлява допълнителен редовен прием на водород чрез пиене на обогатена с водород вода и/или вдишване на водородо-кислороден газ (познат още като „Браунов газ” или „HHO газ”). Удивителното е, че при всички тези проучвания изследователите не са открили никакви отрицателни ефекти. Затова наистина се смята, че богатата на водород вода е един от най-големите медицински пробиви на десетилетието. Водородът без съмнение е най-ефективният антиоксидант. Той е най-силният, който изследователите някога са изследвали, най-вече защото е в състояние да предотврати и възстанови увреждането на клетките.

* Благодарение на апарати за Водородна Терапия в „Оксилайф“ може да имате  едновременно впечатляващ външен вид и крепко здраве!

* В „Оксилайф“ можете да пиете водородна вода или да правите инхалации с водород, за да предотвратите стареенето и хроничните заболявания.

* В „Оксилайф“ можете да хидратирате по-добре кожата си, за да я поддържате сияйна и млада, както и цялостно да предпазите организма си от множество тежки заболявания.

Водородната терапия е възможна и при домашни условия. Ние от „Оксилайф“ можем да Ви предложим апарат за водородна вода и обдишване с водород, който да използвате заедно с цялото семейство и да си гарантирате здраве и сияещ външен вид. Нашият апарат покрива международно приетите стандарти за инхалационна терапия с водород.

Споделяне на публикацията: